– Covid 19; vi passer på hinanden!

Bemærk: Vi holder lukket fra 21. december 2020 til og med 17. januar 2021. Gavekort kan fortsat købes online, og gælder i 24 måneder fra udstedelsen.

Vi beder dig om 3 ting:

  1. Book altid din tid på forhånd
  2. Afsprit eller vask hænder
  3. Følg personalets anvisninger, og hold afstand

Når du møder op til en behandling, får du mundbind udleveret af os. Dette mundbind skal bæres ved tjek ind og mens du får instruktion af vores ansatte. Når din session går i gang skal du ikke have mundbind på. Men når sessionen er afsluttet og du igen er klædt om, skal mundbindet på igen.

Du skal kunne føle dig tryg hos pause recovery studio, da vi ønsker at være et sted, du kan slappe af og lade op. Vi har altid holdt en høj standard for hygiejnen:

Floating, sauna og boots rengører og afspritter vi efter hver session, mens gulve, toiletter, dørhåndtag og andre udsatte overflader rengøres og afsprittes flere gange i løbet af dagen. I øvrigt byder floating tankene på et sterilt og sikkert miljø. Du kan læse mere om, hvad vi gør for at passe på dig under spørgsmål, samt se de amerikanske sundhedsmyndigheders syn på smitterisiko i spa og pools her.