• pause studio

– Pause Recovery Studio er dit åndehul i hverdagen

Her kan du lade op og få mere overskud med float terapi, infrarød sauna og boots. De afslappende behandlinger varer mellem 20 og 60 minutter og gør det nemt for dig at tanke op på energi hurtigt og effektivt.

Uanset om du:

  • vil afhjælpe gener ved sygdomme som forhøjet blodtryk, stress og diabetes

  • dyrker sport og vil restituere hurtigt

  • elsker at forkæle dig selv i en travl hverdag

..er pause recovery studio noget for dig.

Behandlingerne hjælper bl.a. med at udskille affaldsstoffer, øge blodcirkulationen, forbedre immunforsvaret, restituere og genopbygge led og muskler. Alt sammen imens du ligger helt stille. Når du går fra studiet, vil du føle dig fuld af ny energi.

Tag en pause fra hverdagen – kig forbi pause recovery studio på Frederiks Plads 28 i hjertet af Aarhus. Vi har åbent fra klokken 10 til 22.

Signe Bak Klit – Jeg har undervist mange steder og set hvor travlt børnefamilier har. Ofte er det meste af døgnet skemalagt, og pauserne bliver fuldstændig overset. Med pause recovery studio vil vi gerne give danskerne plads til pauser i en travl hverdag.

Om os bag pause studio

Når du besøger studiet, møder du Signe og Jonas Klit. Sammen startede de i 2019 pause recovery studio i Aarhus.

Jonas og Signe har begge i mange år været aktive triatleter og ved, hvor vigtig fysisk og mental restitution er for at kunne præstere. Da de i 2018 på deres livs jordomrejse stødte på float therapy i Santa Cruz i Californien og oplevede en helt ny måde at restituere på, var de solgt. Derfor besluttede de at starte pause recovery studio i Danmark og give danskerne plads til pauser i hverdagen.

Siden har de besøgt float studios i Los Angeles, New York, Asien og Sydeuropa for at kunne give dig den bedste oplevelse, når du besøger pause recovery studio. Sammen med Signe og Jonas er et hold af dygtige medarbejdere klar til at tage godt imod dig.

Velkommen til pause recovery studio – effektiv fysisk og mental restitution i indbydende omgivelser.

Ejere Pause Recovery Studio

Jonas Klit – Jeg har tidligere oplevet kollegaer balancere på kanten af stress, og samtidig undret mig over hvorfor mange mennesker dagligt lever med smerter. Jeg ved, at flotation therapy kan hjælpe dem.

Find vej

pause recovery studio ligger i helt nye bygninger på Frederiks Plads – få minutter fra Bruuns Galleri, Hovedbanegården og Rutebilstatonen.

Der er mulighed for gratis parkering i omkringliggende gader som Jægergårdsgade og Marselisborg Alle, mens Bruuns Galleri byder på parkeringskælder.

Signe Bak Klit – Som manageren i et recovery studio i New York sagde: Forestil dig en bil på motorvejen, der kører i for høj fart. Delene på bilen slides alt for hurtigt. Sådan lever de fleste mennesker i dag.

floating

floating

Flyd ubesværet i varmt, saltholdigt vand og oplev følelsen af fuldkommen vægtløshed. Floating giver dig total afslapning og restitution til krop og sind.

Se, hvad floating kan gøre for dig

infrarød sauna

Infrarød sauna er varme og velvære uden overophedning. Muskler og led slapper af, mens du øger din forbrænding og slipper af med affaldsstoffer.

Find roen med infrarød sauna

priser recovery boots aarhus

boots

Boots er effektiv kompressionsbehandling som virker, når du har trætte ben efter en hård dag på arbejde eller efter en lang løbetur.

Se, hvor effektiv behandlingen er

Tilmeld nyhedsbrevet

Du modtager særlige tilbud og nyheder, men vi skriver kun når det er vigtigt for dig

….og du altid kan framelde dig.

Hver måned trækker vi lod om 5 recovery boots-sessioner!

pause recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her