• infrarød sauna

– Giv dig selv lidt hverdagsluksus med infrarød sauna

Infrarød sauna er en gammel behandlingsform fra Asien, som først i de senere år er kommet til vesten. Saunaen udsender infrarødt lys, som afgiver varme, når det rammer kroppen. Med lysbehandlingen mærker du roen sænke sig over din krop, når de varme stråler rammer huden. Samtidigt sættes fart i den fysiske og mentale restitution.

Brug vores infrarød sauna til restitution eller som en del af vores populære wellness-pakke.

En effektiv varmebehandling for dig der:

 • har for meget fart på i hverdagen og gerne vil finde tilbage til roen.

 • træner og gerne vil restiuere hurtigt.

 • kæmper med kronisk sygdom og følgevirkninger.

Video med infrarød sauna (varighed 15 sek)

Introtilbud: Prøv 3 sauna-sessioner med stor rabat

Du kan selvfølgelig godt starte med at prøve en enkelt gang i saunaen, men vores erfaring er, at du oplever størst effekt efter flere gange. Derfor har vi lavet en INFRARØD SAUNA INTRO-pakke til dig i pause studio i Aarhus, så du kan mærke, hvilken effekt varmebølgerne har på dig.

tilbud med intro-pakken

Du får:

3 x 45 minutters infrarød sauna, som du kan bruge lige, når du vil.

Vi sørger for håndklæder til dig.

Du skal bare nyde pausen, læne dig tilbage og lade afslapningen begynde.

Din investering er 795 kr.

Du sparer godt 20 % i forhold til normalprisen. Og så kan vi næsten garantere dig for, at du kommer til at føle dig afslappet og fuld af ny energi.

…og bestil tid til din første tur i varmen allerede om få minutter.

Infrarød sauna har mange fordele

Undersøgelser i mere end 40 kliniske studier har vist, at der er mange positive helbredsmæssige effekter ved at bruge sauna regelmæssigt. Varmebehandlingen hjælper med at:

 • afslappe musklerne

 • detoxe kroppen

 • øge blodcirkulationen

 • forbrænde kalorier

 • forbedre immunforsvaret

 • forny huden

 • restituere hurtigt efter sport

 • genopbygge led og muskler

Infrarød sauna
Infrarød sauna

Hvem kan få gavn af en infrarød sauna behandling?

En infrarød sauna behandling byder på et utal af fordele, og derfor er det da også en behandlingsform, som langt de fleste mennesker kan få gavn af.

En infrarød behandling er f.eks. effektivt til udrensning af affaldsstoffer, forbrænding af fedt, forbedring af immunforsvaret og meget mere. Vil du derfor gerne øge din kalorieforbrænding ifm. et vægttab, drømmer du om et forbedret immunforsvar, eller vil du gerne have renset ud i kroppens affaldsstoffer, så vil en infrarød sauna behandling være noget for dig. Behandlingsformen er ligeledes for dig, der gerne vil have mere overskud i hverdagen og / eller ønsker hurtigere restitution efter træning.

Hvem må ikke bruge infrarød sauna?

Langt de fleste må bruge infrarød sauna – og langt de fleste vil opleve en rigtig god virkning. Der er dog nogle få undtagelser.

Er du i behandling med blodfortyndende medicin, eller har du pacemaker, så skal du tale med din læge, inden du booker tid til en behandling. Du bør ligeledes rådføre dig med din læge, hvis du lider af en alvorlig hjertesygdom. Gravide og ammende frarådes desuden brug af infrarød sauna.

Infrarød sauna virkning

En infrarød sauna behandling kan være effektiv på mange områder.

De infrarøde stråler har en både smertelindrende, afstressende og udrensende effekt. Derfor er det også en eftertragtet behandlingsform blandt personer, der dyrker sport på højt niveau, ligesom det er et hit blandt personer, der har en travl hverdag med mange bolde i luften.

En sauna med infrarøde stråler kan gavne såvel dit fysiske som dit mentale velbefindende. Behandlingen afspænder dine muskler og gør det lettere for dig at slappe af. Derudover hjælper behandlingen med at forny huden, øge blodcirkulationen og meget mere.

Infrarød sauna temperatur

En infrarød sauna adskiller sig fra en traditionel sauna på flere forskellige parametre. Det gælder ikke mindst i forhold til temperaturen. Som nævnt er temperaturen nemlig lavere i en infrarød sauna. Når du får en infrarød sauna behandling hos os, så vil saunaen langsomt blive varmet op til 45 grader. Til sammenligning er temperaturen i en traditionel sauna omkring 80-90 grader.

Bestil tid i dag og glæd dig til at tilbringe 45 minutter i en skøn sauna med infrarøde stråler

Hos pause recovery studio modtager vi den ene positive tilbagemelding efter den anden fra gæster, der har nydt en stund i en infrarød sauna hos os. Efter 45 minutter i en infrarød sauna oplever mange at komme tilbage til hverdagen med en masse ny energi. Dette har du selvfølgelig også mulighed for at opleve. Book blot tid til behandlingen via vores hjemmeside, hvis du vil gøre noget godt for dig selv og evt. din partner. Oplevelsen er for 1-2 person(er).

Del din oplevelse med en anden

Der plads til to personer i alle vores saunaer, så har du lyst til at dele saunaoplevelsen med din kæreste eller veninde, kan du sagtens gøre det. Så bestiller du bare INFRARØD SAUNA FOR 2.

..og skulle du have mod på endnu mere koncentreret pause og restitution, er der mulighed for at kombinere saunaen med recovery boots og floating therapy i vores wellness-pakke: DEN STORE PAUSE. Wellness-pakken er også den perfekte gaveidé, til parret der har prøvet de fleste andre ting.

Stadig i tvivl om den infrarøde behandling er noget for dig? Her er 3 gode argumenter:

 • Har du billeder på nethinden af 25 nøgne tyskere i en lille sauna på et kursted i Neumünster? Bare rolig. Du har saunaen helt for dig selv.

 • Føler du ikke, at du kan trække vejret i en sauna? I en infrarød sauna er der en anden form for varme. Den kommer fra infrarøde paneler, som sender elektromagnetiske bølger, der skaber vibrationer og varme i kroppen. Temperaturen er væsentligt lavere end den traditionelle sauna, og luften er tør og behagelig.

 • Har du for travlt til at nå at komme af sted i hverdagen? Pause Recovery Studio har åbent til kl. 22, så du kan gå i sauna, når du har fri fra arbejde og alle de huslige pligter er klaret. Badet klarer du hjemme, så det tager kun 45 minutter at tanke op på energi og komme ned i gear.

Infrarød saunaDer er forskellige måder, at opsætte en infrarød sauna på, men du vil typisk opleve, at du bliver placeret i en sauna, som er identisk med en almindelig sauna (som vi kender fra svømmehallen og spa)

Panelerne i saunaen udsender elektromagnetiske bølger og stråler, der skaber vibrationer og dybdevarme i din krop. Bølgerne er – modsat de stråler, du udsætter din krop for i et solarium eller i solen – harmløse, og forårsager ingen skader på din hud. Saunaen er – modsat den traditionelle sauna – hverken fugtig eller varm. Derfor er infrarød sauna også med i vores populære wellness pakker.

Hos pause recovery studio vil saunaen langsomt blive varmet op til 45 grader, og en behandling varer typisk 45 minutter.

Infrarød sauna er, som sagt, godt for mange ting. Denne artikel vil præsentere de områder hvor infrarød har vist sig at være mest effektiv:

Udrensning af affaldsstoffer

 • Den infrarøde varme stimulerer svedkirtlerne, hvorved ophobede affaldsstoffer som tungmetaller, toxiner, nikotin m.m. transporteres ud af kroppen. Den øgede blodcirkulation styrker immunforsvaret samt medvirker til at ilte og rense blodet og organerne

Vægttab – forbrænding af fedt

 • De infrarøde varmestråler får kroppen til at svede ved en forholdsvis lav temperatur. Det kræver energi og øger derved stofskiftet og dermed kalorieforbrændingen. Selvom du ligger stille og slapper af i saunaen, vil det svare til 30 minutters motion.

Forbedret immunforsvar

 • Infrarød varme styrker immunforsvaret. Da de infrarøde stråler opfattes af kroppen som feber, skruer den op for immunforsvaret, da den tror den er ved at få en infektion. I kombination med at den kommer af med affaldsstoffer, får øget blodcirkulation og dermed bedre optagelse af næringsstoffer, styrker de infrarøde stråler hele din krop

En japansk forsker, Dr. Toshiko Yamazaki, har forsket i infrarødt lys og hvilken effekt, den har på kroppen. Hun forklarer, at en af grundene til at infrarødt lys har så stor en effekt i forhold til symptomer og sygdomme, er dens evne til at fjerne toksiner. Toksiner er som oftest hovedårsagen til smerte og skavanker. Toksiner vil som oftest ikke blive naturligt udskilt fra kroppen, men i stedet ophobe sig i væv og celler. Ved hjælp af infrarød sauna kan man hjælpe sin egen krop med at få udskilt affaldsstoffer, som evt. kan være grunden til at man føler sig hæmmet.

Det der sker i en almindelig sauna, er at kroppens temperatur stiger. Kroppen opnår en slags simuleret febertilstand. Når vi har rigtig feber, er det kroppen, der renser ud og bekæmper virus og dårlige bakterier. Vi udskiller samtidig giftstoffer gennem huden. Huden er kroppens største organ og sved er en hurtig udskillelse af affaldsstoffer.

I en infrarød sauna er det lyset og bølgelængden af de infrarøde stråler, der er afgørende.

I en infrarød sauna oplever man ikke den tunge, tørre varme, og man kan godt få opfattelsen af, at det ikke har en effekt, men infrarød sauna har faktisk en større effekt end traditionel sauna. Selvom temperaturen er lavere i en infrarød sauna, går strålerne dybere i muskelvæv og knogler, og øger udskillelse af giftstoffer og ophobet fedt. Så selvom man føler sveden drive mere i en traditionel sauna, så er effekten større i en “køligere”, infrarød sauna.

Infrared sauna. A very pleasant experience that also has improved my cold after several times of attendance. I can strongly recommend those who are frequently catching a cold or a flue. Apart from that it is a Perfect location in the center and opening hours are very convenient for the fulltime..

Bulka

Fra Tripadvisor

En dejlig og afslappende oplevelse! Jeg var i infrarød sauna for første gang, og bestemt ikke den sidste. Saunaen var utrolig behagelig og varmen var perfekt. Vil helt klart anbefale!

Sofie Trolle Omarsson

Fra Google

Vi var i infrarød sauna og float. Meget lækre omgivelser, super modtagelse og vejledning. Infrarød var fantastisk for en dårlig ryg som min og floating var meget afslappende, når man lige havde vænnet sig til at flyde rundt. En virkelig god oplevelse der kan anbefales!

Carsten F

Fra Tripadvisor

anbefaler

Vi prøvede den helt nye infrarøde sauna. Dejlig afslappende oplevelse. Man sveder noget mindre end i en normal sauna, da varmen kommer mere indefra. Kan helt sikkert anbefales. Næste gang skal vi helt sikkert prøve den anbefalede vægtløse tilstand man opnår i floating.

Jens Bisbo

Fra Facebook

– bliv medlem og få flere fordele

Hvis du bliver du helt vild med infrarød sauna i pause recovery studio efter dit introduktionstilbud, har vi et ekstra godt tilbud til dig. Du kan nemlig blive medlem af klubben for folk, der elsker hverdagsretreats og få flere fordele. Når du melder dig ind, får du:

 • 1 gratis behandling i Infrarød sauna hver måned

 • Særlig medlemspris på andre behandlinger

  Floating til 295 kr.

  Infrarød sauna til 195 kr.

  Recovery boots til 100 kr.

 • Medlemskab koster 195 kroner om måneden

Du kan ligeledes købe medlemsskab til flotation therapy. Dit medlemsskab er personligt, og løber indtil du opsiger det.

Gør aktiv restitution til en del af din hverdag.

Tilmeld nyhedsbrevet

Du modtager særlige tilbud og nyheder, men vi skriver kun når det er vigtigt for dig

….og du altid kan framelde dig.

PAUSE recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her