• Red Light Therapy

Red Light Therapy

Behandling med lysterapi kan gavne både dit fysiske og mentale helbred. Lysbehandling har ikke kun en smertelindrende effekt, men kan også føre til et øget energiniveau, mindre stress, pænere hud, hurtigere sårheling og meget mere.

Vil du også gerne opleve de mange gavnlige effekter af lysbehandling på din egen krop, så kan du booke tid til en behandling hos pause recovery studio. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores moderne og trygge recovery studio, der er beliggende i Århus.

Sådan foregår lysbehandling med rødt lys

Vores krop og celler har foruden vand og næringsstoffer fra mad brug for naturligt lys for at kunne fungere optimalt. Vi danskere får generelt for lidt lys, og det gælder særligt dem, der arbejder indendørs. Der er dog flere mulige løsninger, og en af dem er lysterapi. Netop lysterapi hører til blandt de terapiformer, vi har fornøjelsen af at tilbyde.

Hos pause recovery studio modtager du lysbehandling i en lyskabine, der ved hjælp af rødt lys er i stand til at stimulere kroppen helt ned på celleniveau med en dybde på op til 20 mm under huden. I modsætning til de ultraviolette stråler, der udsendes af solen, så er det røde lys, der udsendes i forbindelse med en lysbehandling, ikke skadelige.

Fordele ved lysbehandling

Lysbehandling med rødt lys vinder frem i disse år, og det er der flere gode grunde til. Lysterapi har nemlig mange gode og gavnlige effekter, som du også kan nyde godt af. Nogle af effekterne er af helbredsmæssig karakter, både fysisk og mentalt, mens andre er af skønhedsmæssig karakter.

Her er nogle af de vigtigste fordele ved lysbehandling:

  • Forbedrer blodcirkulationen
  • Giver smertelindring
  • Øger kollagenproduktionen
  • Øger serotoninniveauet
  • Fremskynder heling af skader og sår
  • Forbedrer hudtilstande
  • Fremmer hårvækst
  • … og meget mere!

Virkningen kan variere fra person til person, men med udsigten til en forbedret blodcirkulation, et øget serotoninniveau m.v. er der god grund til at give denne behandlingsform en chance.

Lysbehandling aktiverer hudens biokemiske genopretningsprocesser, hvilket bl.a. medfører, at der produceres naturlige næringsstoffer til huden, at stofskiftet og blodcirkulationen forbedres og meget mere. Det er alt sammen noget, der vil gavne dit helbred og velbefindende.

Er der bivirkninger ved rødt lys terapi?

Der kan forekomme få, ofte milde, bivirkninger ved lysterapi.

De færreste oplever bivirkninger under eller efter en lysbehandling, men enkelte kan opleve hovedpine og ubehag i øjnene i forbindelse med de første behandlinger. Da de potentielle bivirkninger er få og milde, kan du trygt booke tid til en lysbehandling.

Hvem har gavn af behandling med lysterapi?

Lysbehandling hører til blandt de terapiformer, der kan gavne allerflest. Det skyldes, at terapiformen byder på rigtig mange gavnlige effekter, der ikke kun kommer personer, der lider af hudsygdomme til gode. Lysterapi kan sandsynligvis også gøre en forskel for dig, der døjer med inflammationstilstande, stress, nedsat energiniveau eller noget helt fjerde.

Lysterapi har bl.a. en positiv virkning på hudtilstande som acne og rosacea, ligesom det kan have en god effekt på psoriasis og eksem. Lysterapi bruges også af mange gigtpatienter med god effekt, idet lyset påvirker cellefornyelsen, hvilket kan have positiv betydning for nedsættelse af inflammation.

Flere undersøgelser har derudover påvist gode resultater med lysterapi til behandling af træthed og depression.

Lysbehandling mod psoriasis og eksem

Lider du af psoriasis eller eksem, kan du gøre brug af flere forskellige behandlingsformer. Der findes bl.a. cremer og tabletter til behandling af dette, ligesom lysbehandling er en udbredt måde at behandle disse hudproblemer på. Lysbehandling kan i mange tilfælde være et godt alternativ eller supplement til andre behandlingsformer ved eksem og psoriasis.

Lysbehandling kan i nogle tilfælde stå alene som behandling af hudproblemer, men terapiformen kan også bruges til understøttelse og forstærkning af andre behandlinger. Rådfør dig med din læge omkring de mest egnede behandlingsmuligheder i dit tilfælde.

Lysbehandling mod stress og depression

Lysbehandling med infrarødt lys kan som bekendt have en rigtig gavnlig effekt på huden ved hudlidelser og inflammationstilstande, men de positive effekter begrænser sig ikke til disse. Lysterapi kan også have nogle positive effekter af mere mental karakter. Terapiformen kan bl.a. være effektiv mod stress og depression, idet lyset er med til at øge serotoninniveauet. Serotonin er et signalstof, der forbindes med følelsen af lykke og veltilpashed, og derfor er det positivt med et højt serotoninniveau.

Lysbehandling bruges i dag til behandling af både depression og vinterdepression med gode resultater. Lysterapi kan i forbindelse med behandling af depression kombineres med antidepressiv medicin og psykoterapi efter aftale med læge.

Prøv lysbehandling hos pause recovery studio

Lysbehandling har et væld af gavnlige effekter og har allerede hjulpet tusindvis af mennesker, der har døjet med hudlidelser, mentale problemer og andre lidelser, der har krævet behandling. Ønsker du også at opleve, hvad lysbehandling kan gøre for dig og dit helbred, kan du booke tid til en behandling hos pause recovery studio. Vi udfører behandlingen under professionelle og trygge forhold, og vi står altid til rådighed, hvis du måtte have spørgsmål.

Du kan reservere tid i kalenderen ved at bruge vores online bookingsystem i dag. Vælg blot lysbehandling i oversigten over behandlinger, og vælg derefter den ønskede dato og tid.

Tilmeld nyhedsbrevet

Du modtager særlige tilbud og nyheder, men vi skriver kun når det er vigtigt for dig

….og du altid kan framelde dig.

PAUSE recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her