• Floating

Find roen med floating therapy

Er du interesseret i at vide mere om floating i Aarhus?

Luk øjnene.

Forestil dig, at du befinder dig i en vægtløs og fuldstændig afslappet tilstand. Du sveder ikke, du fryser ikke, intet trykker, intet generer. Du er blot til stede, men dine sanser er knivskarpe.

Præcist sådan er det i et float studio. Perfekt til fysiske og mentale restitution eller som lækker wellness i hverdagen fordi du har fortjent det.

Hør lidt om Oscars wellnessoplevelse med blandt andet floating therapy (45 sek)

Sådan foregår floating

Flotation therapy foregår ved, at du lægger dig i en tank med rent, klart vand i dit eget helt private rum. Vandet er kropstempereret og blandet med 30 procent epsom-salt, som er det, der holder dig flydende, mens du slapper af.

I løbet af kort tid bringer floating dig i fuldkommen balance i vandet og du mister fornemmelsen af, hvor vandet stopper, og luften begynder. Lyset bliver slukket, musikken stopper, og du er afslappet. Hjernen bruger ikke ressourcer på andet end at trække vejret.

Den bedste og mest restitutierende effekt opnår du i stilhed og total mørke. Foretrækker du afslappende lys og rolig musik, mens du flyder, kan du også gøre det.

Er du klar til at besøge et float studio?

Du kan selvfølgelig godt snuppe en enkelt time i en float tank, men de fleste oplever størst effekt af behandlingen efter 3 gange. Derfor har vi lavet en FLOAT INTRO-pakke til dig, så du kan mærke, hvor meget overskud flydeterapi kan give dig i hverdagen.

Introtilbud floatingpakke

Du får:

3 x 60 minutters floating terapi, som du kan bruge lige, når du vil.

Vi sørger for håndklæder, shampoo og ørepropper. At hvad du skal gøre, er at lægge dig i vandet og lade roen sænke sig over din krop.

Din investering er 1.195 kr. Det svarer nogenlunde til prisen på en mellemgod massagepude til din yndlingsstol. Men det får du ikke mere overskud i hverdagen af.

Du sparer næsten 20 % i forhold til normalprisen. Og så kan vi næsten garantere dig for, at du kommer til at føle dig fuld af ny energi.

…og bestil tid til dit første float allerede om få minutter.

Spørgsmål inden du kaster dig ud i floating?

Ring til os på 81 18 64 00, så hjælper vi dig med et svar lynhurtigt.

Floating er for dig, der vil have energien tilbage – og til dig, der bare vil gøre noget godt for dig selv

 • Er du ofte træt og uoplagt?

 • Oplever du, at du har svært ved at sove om natten?

 • Vil du øge din koncentration og dit fokus?

 • Er du idrætsudøver og vil du gerne præstere bedre?

 • Lever du med kroniske smerter eller træthed, som hæmmer din hverdag?

 • Sætter migræne ofte en stopper for dit sociale liv eller helt almindelige dagligdags aktiviteter?

 • Kæmper du med angst og depression og ikke synes, du får det bedre?

 • Er du svimmel og har hævede ben, fordi dit blodtryk er for højt?

 • Er du skadet og vil du gerne hurtigt i gang igen?

 • Eller har du bare lyst til lidt hverdagsluksus, der kan give dig mere overskud?

Flydeterapi kan hjælpe dig.

Efter 60 minutters floating vil du opleve, at du føler dig udhvilet og fuld af energi. Det gør du, fordi alle kroppens ressourcer har koncentreret sig om din fysiske og mentale restitution.

Det bedste ved flotation therapy?

Du behøver ikke sætte en hel weekend af som når du tager på wellness. Floating er den perfekte pause i hverdagen.

45-60 minutter i et saltbad kan gøre underværker for dit fysiske og mentale helbred

Det har mange positive effekter og fordele at floate i et saltbad i 45 eller 60 minutter. Du vil fra start til slut opleve følelsen af fuldstændig ro og vægtløshed. En følelse, som er svær at fremkalde på andre måder.

Når du ligger og flyder i tanken, vil du lige så stille mærke, hvordan spændingerne i kroppen og bekymringerne i hovedet forsvinder for en stund. Al udefrakommende stimuli udelukkes, og din krop og dit hoved får en tiltrængt pause fra din hektiske hverdag.

Saltbad har en positiv effekt på ikke blot din fysiske sundhed, men i høj grad også på din mentale sundhed. De fleste, der har prøvet floating, føler sig mere rolige, afslappet og veltilpas efter oplevelsen.

Sådan forbereder du dig bedst til floating therapy

Floating therapy kræver ingen særlig forberedelse. Du bør blot undgå at spise et stort måltid eller at drikke kaffe i timerne op til behandlingen. Undgå desuden at bruge hud- og hårprodukter, inden du skal i saltbadet. Disse produkter aflejres nemlig i vandet.

Danmark Floating

Floating for 2 (par-float)

Prøv floating sammen med en, du holder af. Vælg floating for 2 og del din float-oplevelse med en ven eller kæreste. Vi er klar til at give jer den perfekte wellnessoplevelse i Aarhus. Se priser på par floating her.

Par floating er afslappende og intens wellness, hvor I flyder side om side i det kropstempererede og saltmættede vand. I vælger selv om lyset og musikken skal slukkes, men de fleste foretrækker at lytte til den meditative musik, mens kroppen kobler helt af.

I skal ikke medbringe noget selv til jeres floating for 2. I møder blot op til oplevelsen, resten sørger vi for. Du kan selv tjekke i kalenderen, hvornår der er en ledig tid til floating for 2.

Floating hos Pause Recovery Studio i Aarhus

Floating hos Pause Recovery Studio i Aarhus

Ønsker I den ultimative wellnessoplevelse for par, skal I prøve vores Store pause for 2. Her får I flere timers wellness med infrarød sauna, floating, boots, samt læskedrik og snacks.

Husk at den rummelige float cabin ud over par float også kan bruges til single float, hvis du har du brug for mere plads at flyde i.

 • Du prøver den intense og afslappende wellnessoplevelse sammen med en, du holder af

 • I får alenetid i jeres helt eget float rum i 90 minutter

 • Vi sørger for shampoo, håndklæder, ørepropper og alt det andet I har brug for. I møder blot op

Float studio hos Pause Recovery Studio i Aarhus

Flotation therapy har mange gavnlige effekter

Siden flotation therapy blev grundlagt i 1950erne, er der i float studio verden over lavet mange undersøgelser og videnskabelige artikler, som dokumenterer effekten ved terapiformen. Resultaterne viser bl.a. signifikant lavere niveau af stress, depression, angst og stærk smerte efter en tur i et float studio. Herudover opleves en forbedret søvnkvalitet samtidigt med, at forsøgspersonerne generelt føler sig mere optimistiske efter en behandling med flydeterapi.

Floating kan med fordel bruges sammen med infrarød sauna og boots for at øge effekten.

Stadig i tvivl om flotation therapy er noget for dig? Her er 3 grunde til at prøve det:

 • 1 times float giver dig den samme mængde energi som 8 timers søvn.

 • Flotation therapy er kæmpe stort i USA, hvor der er float studio eller float center i de fleste større byer. Prøv det nu, hvis du vil være med på beatet.

 • Du går ikke glip af din dyrbare familietid. pause recovery studio har åbent til kl. 22, så du kan floate, når børnene er puttet.

Alle kan få gavn af floating terapi

De fordele, såvel fysiske som mentale fordele, som floating terapi byder på, er nogle, som alle mennesker kan nyde godt af. Vi har alle brug for at kunne trække stikket og forkæle os selv fra tid til anden, og hvad er mere effektivt til at finde ro end at flyde i veltempereret vand i rolige omgivelser?

Hungrer du efter mere energi og overskud i hverdagen, så kan flydeterapi være svaret. Det vil helt sikkert overraske dig, hvor meget 60 minutters floating kan gøre for dit fysiske og mentale helbred.

Flydeterapi er en fantastisk form for selvforkælelse

Er der fart over feltet i din hverdag? Og er travlheden begyndt at påvirke dit energiniveau og dit velvære? Så har du brug for selvforkælelse.

Floating terapi – også bare kendt som flydeterapi – er muligvis den bedste form for selvforkælelse. Du kan i hvert fald forvente at komme helt ned i gear, og du vil forlade vores studio med fornyet energi efter at have tilbragt 60 minutter i en floating tank / sensory deprivation tank.

Du kan booke tid til floating hos pause recovery studio på under to minutter

Floating er det nye sort inden for spa og wellness. Du har måske en veninde, kollega eller søster, der har prøvet det, men har du endnu ikke oplevet på egen krop, hvad floating terapi kan gøre for krop og sjæl? Så kan vi kun opfordre dig til at booke tid til floating hos pause recovery studio. Book nemt tid via vores hjemmeside, eller kontakt os på telefon eller mail.

Anmeldelse Pause Recovery Studio

Total lækker oplevelse. Fantastisk modtagelse og intro. Har døjet med stærke nakkesmerter/ hovedpine efter piskesmæld, havde efter bare en behandling, 4 dage stort set ingen hovedpine. Kan kun anbefales.

Mette Høngaard

Fra Google

Anmeldelse Pause Recovery Studio

Deep relax retrospection. I have been in the Pause studio already couple times and every time it was grate experience. By far the best place to “take the edge off” in a healthy way. Very professional and helpful staff with calm vibes all around. Pleasant after long day of work, or rainy afternoon.

piterline

From Tripadvisor

anbefaling af Pause Recovery Studio anbefaler

Fantastisk oplevelse idag. Første gang jeg prøver floating og absolut ikke sidste.
1 times total afslapning og en følelse af ingen smerter i kroppen.
Super varm modtagelse og lækre omgivelser. Kan varmt anbefale det.

Michelle Grønborg

Fra Facebook

Anmeldelse Pause Recovery Studio

Pause studio er et meget dejligt sted at komme, og der er et meget imødekommende personale. Dejlige og behagelige rammer. Man føler sig velkommen, og hvis der er brug en pause i hverdagen, så er det rette sted at tage hen. Jeg har prøvet float, og det er et fantastisk redskab til at slappe af, og koble helt fra. Fantastisk effekt det har på hovedet og kroppen. En god og behagelig oplevelse hos Pause Recovery Studio, 5 stjerner herfra.

Emil Jakobsen

Fra Google

– priser float medlem og de andre fordele

Hvis du bliver du helt vild med behandlingerne i pause recovery studio efter dit introduktionstilbud, har vi et ekstra godt tilbud til dig. Du kan nemlig blive medlem af klubben for folk, der elsker hverdagsretreats og få flere fordele. Når du melder dig ind, får du:

 • gratis float hver måned (værdi 495 kr)

 • Særlig medlemspris på andre behandlinger

  Floating til 295 kr.

  Infrarød sauna til 195 kr.

  Recovery boots til 100 kr.

 • Medlemskab koster 295 kr om måneden

Du kan købe medlemsskab til både floating og infrarød sauna. Dit medlemsskab er personligt, og løber indtil du opsiger det.

Gør aktiv restitution til en del af din hverdag.

Tilmeld nyhedsbrevet

Du modtager særlige tilbud og nyheder, men vi skriver kun når det er vigtigt for dig

….og du altid kan framelde dig

PAUSE recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her