• Pause Recovery Studio i Århus

– Boots: Nem og hurtig kompressionsbehandling

Boots er avancerede poser, som trækkes over benene. Ved hjælp af luftkompression eller kølende isvand, hjælper de dig til hurtig restitution. Kompressionsbehandlingen øger blodcirkulationen, hjælper musklerne til at udskille affaldsstoffer og genopretter den naturlige forsyning af ilt og blod.

Boots er effektiv behandling til dig, der:

  • vil bruge så lidt tid som muligt på behandling

  • vil mindske væske og uro i benene

  • har spændte muskler og har brug for effektiv afspænding

  • har diabetes og vil afhjælpe følgevirkningerne

  • døjer med nedsat blodcirkulation i muskler og kar

  • gerne vil restituere hurtigt efter træning

Video med boots (varighed 15 sek)

En behandling tager kun 20-30 minutter. Bestil en behandling nu og mærk effekten hurtigt.

Slip af med ubehagelige symptomer

Inden for lægeverdenen bruges boots fx til behandling af patienter med dårlig blodcirkulation eller for meget væske i benene og diabetespatienter. Behandlingen er også god til restitution oven på operationer. Har du trætte og hævede ben efter arbejde eller en lang flyvetur, er de avancerede bukser også effektive.

Effektiv sportsrestitution: Barber 2 dages restitution ned til 20 minutter

Er du aktiv og seriøs sportsudøver, kender du sikkert udfordringen med at skulle bruge lang tid på at holde pause fra træningen for at restituere og blive klar igen. Det slutter nu. Boots giver nemlig hurtig resitution efter fysisk træning. På kun 20 minutter opnår du friskhed i benene svarende til 24–48 timers passiv restitution. Derfor bruges behandlingen af mange professionelle løbere, cykelryttere og triatleter.

Boots er også effektive, når du vil forebygge eller behandle skader.

Køb klippekort og få eksta rabat

Vores erfaring er, at de fleste, som prøver boots, får lyst til at bruge dem jævnligt, fordi de mærker en virkning. Derfor har vi lavet et klippekort til dig, som giver rabat, når du vil have flere behandlinger.

boots med rabat

10 x Recovery boots koster 995 kr

Klippekortet er ikke personligt, og må derfor gerne deles med andre.

anbefaling af Pause Recovery Studio anbefaler

Da jeg prøvede recovery bootsne fjernede det ca. 80% af min træhed i ben og fødder. Med den dejlige sideeffekt at min nakke og skuldre blev helt afslappede, som om jeg havde fået 1 times professionel massage. Hvis man ikke har så meget tid, og gerne vil nå en masse i løbet af dagen, så vil jeg anbefale en tur forbi Pause

Sara

Fra Facebook

Anmeldelse Pause Recovery Studio

Det var SÅ lækkert! Og man blev virkelig taget godt imod og lækkert, rent, afslappende sted. Virkelig en behagelig oplevelse! Klart anbefalelsesværdigt.

Stine Deleuran

Fra Google

Anmeldelse Pause Recovery Studio

Min kæreste og jeg har allerede besøgt stedet 4 gange siden det åbnede.
Rigtig afslappende og flotte omgivelser, imødekommende personale og gode behandlinger. Vi har både prøvet float, sauna og boots – alle 3 ting kan anbefales på hver sin måde. Ønsker du en pause i din hverdag eller bare selvforkælelse, så tag ned og besøg Signe, Jonas og deres ansatte i Pause recovery studio.

Dennis

Fra Tripadvisor

anbefaling af Pause Recovery Studio anbefaler

En stor hjælp til hævede og urolige ben med recovery boots. Rolige omgivelser og en hyggelig stemning. Vil helt sikkert besøge pause ofte.

Karen Westberg

Fra Facebook

Cryo boots
Kompressionsbehandling

Sådan virker det

Bukserne trækkes på dine ben inden behandlingen starter. Du får den restituerende behandling, mens du ligger i en behagelig liggestol i et afskærmet område i loungen. Vil du høre din egen musik under behandlingen, låner du blot et sæt hovedtelefoner. En behandling varer 20-30 minutter.

Undersøgelser viser, at kompressionsbehandling hjælper til at restituere hurtigere efter fysisk træning. Derfor kan du træne oftere og mere effektivt, hvis du får behandling med boots bagefter.

Du vælger hvilken af de to typer behandlinger du ønsker, når du bestiller.

Kan med fordel kombineres med flotation therapy og infrarød sauna.

Stadig i tvivl om boots er noget for dig? Her er 3 ekstra grunde til at prøve det:

  • Behandlingen koster nogenlunde det sammen som en biografbillet til en helaftensfilm. Du er bare meget hurtigere hjemme igen, og så slipper du for folk, der snakker. I pause recovery studio hører du musik under behandlingen.

  • Boots giver dig meget mindre ømhed i benene i helt op til 48 timer efter hård træning.

  • Hvis du jævnligt bruger boots, kan du give den max gas og træne både længere og hårdere.

  • Kan bruges som opvarmning til en tur i infrarød sauna eller floating.

Book tid til en tiltrængt kompressionsbehandling

Her på siden har vi præsenteret dig for vores boots, og vi har gennemgået fordelene ved at anvende disse boots. Dette har måske fået dine øjne op for, at en kompressionsbehandling kan gøre en verden til forskel for din restitution og dit velvære. Er det korrekt antaget, så kan du booke tid til en behandling med det samme.

Klik blot på knappen book, klik på boots, vælg boots område (område A eller B), vælg varighed og antal personer, vælg dato og tidspunkt, og slut af med at indtaste dine kontaktoplysninger. Så har du booket tid til en fantastisk kompressionsbehandling. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos pause recovery studio.

Recovery boots behandling i hjertet af Aarhus

Massagebukser, massagestøvler, kompressionsstøvler og kompressionsbukser. Kært barn har mange navne. Disse betegnelser bruges i stor stil for recovery boots, der begge bruges til kompressionsbehandling. Er det en behandlingsform, som du gerne vil opleve, så kan du besøge os i hjertet af Aarhus. Vi holder åbent alle ugens dage, og takket være vores centrale beliggenhed kan du nemt komme hertil med både bus, bil, tog, cykel osv.

Effektiv kompressionsbehandling med boots – helt uden risiko og bivirkninger

Recovery boots er med til at fremme såvel den fysiske som den mentale restitution, så din krop hurtigere bliver klar igen til hverdagens opgaver. Det er vel at mærke en behandlingsform, der ikke er forbundet med hverken risiko eller bivirkninger. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at trække et par boots på dine ben og lægge dig godt til rette i en skøn liggestol.

Har du spørgsmål til brugen af recovery boots?

Hvis du fortsat har din første recovery boots behandling til gode, så er det helt naturligt, at du sidder med en række spørgsmål. Disse spørgsmål vil vi rigtig gerne besvare – kontakt os blot på mail.

Tilmeld nyhedsbrevet

Du modtager særlige tilbud og nyheder, men vi skriver kun når det er vigtigt for dig

….og du altid kan framelde dig.

PAUSE recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her