Infrarød sauna Århus

Er du bosiddende i eller i nærheden af Århus? Og leder du efter et studio med infrarød sauna nær dig? Så er du kommet til de rigtige.

Hos pause recovery studio byder vi på skønne infrarøde saunabehandlinger, der sætter gang i blodcirkulationen, detoxer kroppen, løsner muskelspændinger og meget mere. Du kan evt. kombinere behandlingen i den infrarøde sauna med floating terapi og recovery boots, som vi også tilbyder.

Infrarød sauna i det centrale Århus

Som aarhusianer behøver du ikke at bevæge dig ud fra centrum for at gå i infrarød sauna. Du har nemlig et wellness center og recovery studio nær dig – i form af pause recovery studio.

Vi holder til i det centrale Århus i nogle nye og charmerende bygninger. Adressen er Frederiks Plads 28, 8000 Århus. Det er tæt på både hovedbanegården, rutebilstationen og Bruuns Galleri. Måske er du så heldig at bo i gåafstand til vores studio.

Køb et klippekort og spar penge på dine infrarøde behandlinger

Vil du gerne prøve infrarød sauna i Århus? Så kan du booke tid til en enkeltsession på vores hjemmeside. Finder du efter første besøg ud af, at infrarød sauna er lige dig, så kan du spare penge på fremtidige besøg ved at købe et klippekort. Du kan købe et klippekort med 5 eller 10 klip til en yderst fordelagtig pris.

Vi tilbyder infrarøde saunabehandlinger alle ugens dage i Århus

Hverdagen flyver ofte afsted, når der skal jongleres med både arbejde, indkøb, rengøring og meget andet, og derfor kan det være svært at finde tid til selvforkælelse.

Med vores fordelagtige åbningstider har du dog rig mulighed for at gå i infrarød sauna, når alle dagens pligter er klaret. Vi holder nemlig åbent alle ugens dage indtil kl. 22. Du kan dermed lægge vej forbi vores hyggelige og velindrettede studio i Århus, når det sidste flueben på to-do listen er sat, eller når børnene er blevet puttet.

Kom alene eller tag din partner med under armen

En infrarød saunabehandling er en behandling, som man sagtens kan nyde alene, men du har selvfølgelig også mulighed for at dele oplevelsen med din partner.

Vores infrarøde saunaer har plads til to personer, så ønsker du at tage din kæreste, ægtefælle, veninde eller en helt fjerde person med, så har du rig mulighed for det. En sådan oplevelse kan f.eks. være det perfekte startskud på en veninde- eller kærestedag.

Sådan booker du tid

Vil du gerne i infrarød sauna i Århus? Så vil vi hjertens gerne byde dig velkommen hos pause recovery studio.

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at bestille tider via vores hjemmeside, men du kan også ringe til os for booking. Ligeledes er du meget velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, priser m.v.

pause recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her