Oplevelser Århus

Århus – også kendt som Smilets By – byder på alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til både natur, shopping, gastronomi og oplevelser. Planlægger du derfor at besøge fantastiske Århus i den nærmeste fremtid, så har du masser at glæde dig til.

Mangler du idéer til ting at lave i Århus? Så kan du søge inspiration nedenfor. Hos pause recovery studio byder vi f.eks. på en række oplevelser for dig, der er glad for spa og wellness.

Hvad kan man lave i Århus?

Århus er en af de danske byer, som man bare skal opleve, og gerne flere gange.

I landets andenstørste by er der nemlig noget at lave for alle uanset alder og interesser. Du kan shoppe på strøget og i de rummelige shoppingcentre, du kan nyde skøn mad på de hyggelige restauranter og caféer, du kan gå ture i byens parker, du kan nyde koncerter og comedyshows i byens eventcentre m.v.

Besøger du Århus, så husk også at lægge vej forbi pause recovery studio, hvor du virkelig kan komme helt ned i tempo og få ladet batterierne op. Vi holder til på Frederiks Plads 28 i Århus, som er tæt på både rutebilstationen og hovedbanegården. Kom forbi og prøv recovery boots, infrarød sauna og / eller floating.

Spa og wellness i Århus

Er du bosat i Århus eller omegn, eller har du planer om at besøge Århus i nær fremtid? Og er du vild med spa og wellness? Så sæt et par timer af i dit program til at besøge pause recovery studio. Vi tilbyder nemlig en række skønne behandlinger, som vil kunne give dig fornyet energi, øget fokus og mere overskud. Nyd f.eks. en behagelig stund i en infrarød sauna og få bugt med muskelspændinger, samtidig med at du får detoxet kroppen, få en kompressionsbehandling med vores boots og slip af med muskelspændinger og uro i benene, eller lad roen sænke sig med floating therapy. Du kan også kombinere de tre behandlinger, hvis du ønsker den ultimative spa- og wellnessoplevelse i hjertet af Århus.

Kombinér spa- og wellnessoplevelsen med et restaurantbesøg og en hotelovernatning i Århus

Oplevelser i Århus spænder bredt og kan bl.a. bestå af oplevelser i selvforkælelsens tegn i form af floating therapy, recovery boots og infrarød sauna. Disse oplevelser tilbyder vi som bekendt i vores studio.

Der er så mange ting at lave i Århus, at det kan være svært at nå det hele på én dag. Overvej derfor at tage en overnatning eller to i Smilets By, så du har lidt mere tid til at nyde byen og dens mange muligheder. Vores studio ligger nær mange af byens bedste hoteller, så du vil let kunne kombinere din spa- og wellnessoplevelse med et hotelophold. Skriv gerne til os for konkrete anbefalinger.

I forbindelse med dit besøg i Århus skal du selvfølgelig også opleve nogle af byens velindrettede og hyggelige restauranter. Efter at have tilbragt nogle timer i vores studio kan turen gå videre til en lokal restaurant, hvor du kan nyde smagfuld mad i godt selskab.

pause recovery studio byder på afslappende oplevelser i Århus for alle

Leder du efter idéer til afslappende oplevelser i Århus? Så kan vi hjælpe.

Vi har nemlig skabt de perfekte rammer for oplevelser, hvor afslapning, velvære og luksus er i højsædet. At besøge vores studio er ikke kun en oplevelse. Det er også en investering i din mentale og fysiske sundhed. Alle vores behandlinger, både floating therapy, infrarød sauna og recovery boots, har nemlig en række positive effekter for din sundhed.

Hos pause recovery studio er der plads til alle. Du kan komme alene eller tage din mor, søster, veninde eller kollega med under armen.

Den perfekte date starter med et besøg hos os

Der er som nævnt mange ting at lave i Århus, og det gælder også for dig, der besøger byen med din kæreste eller ægtefælle.

Ønsker du at planlægge den perfekte date for dig og din partner, så kan daten f.eks. starte med et besøg hos os. Alle vores behandlinger findes i to udgaver, henholdsvis single og par, så vil du gerne have din partner med, så har du rig mulighed for det. Vi glæder os til at byde jer velkomne og give jer en fantastisk oplevelse.

Giv et gavekort til skønne oplevelser i Århus

De fleste voksne elsker at få oplevelsesgaver, så hvorfor ikke give et gavekort til oplevelser i Århus til personen, som du holder af? Du kan f.eks. give et gavekort på et valgfrit beløb til pause recovery studio, således at modtageren selv kan bestemme, hvad han eller hun vil bruge gavekortet til.

pause recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her