• infrarød sauna

– Giv dig selv lidt hverdagsluksus med infrarød sauna

Infrarød sauna er en gammel behandlingsform fra Asien, som først i de senere år er kommet til vesten. Saunaen udsender infrarødt lys, som afgiver varme, når det rammer kroppen. Med lysbehandlingen mærker du roen sænke sig over din krop, når de varme stråler rammer huden. Samtidigt sættes fart i den fysiske og mentale restitution.

Brug vores infrarød sauna til restitution eller som en del af vores populære wellness-pakke.

En effektiv varmebehandling for dig der:

 • har for meget fart på i hverdagen og gerne vil finde tilbage til roen.

 • træner og gerne vil restiuere hurtigt.

 • kæmper med kronisk sygdom og følgevirkninger.

Video med infrarød sauna (varighed 15 sek)

Introtilbud: Prøv 3 sauna-sessioner med stor rabat

Du kan selvfølgelig godt starte med at prøve en enkelt gang i saunaen, men vores erfaring er, at du oplever størst effekt efter flere gange. Derfor har vi lavet en INFRARØD SAUNA INTRO-pakke til dig i pause studio i Aarhus, så du kan mærke, hvilken effekt varmebølgerne har på dig.

tilbud med intro-pakken

Du får:

3 x 45 minutters infrarød sauna, som du kan bruge lige, når du vil.

Vi sørger for håndklæder til dig.

Du skal bare nyde pausen, læne dig tilbage og lade afslapningen begynde.

Din investering er 595 kr.

Du sparer godt 20 % i forhold til normalprisen. Og så garanterer vi for, at du kommer til at føle dig afslappen og fuld af ny energi.

…og bestil tid til din første tur i varmen allerede om få minutter.

Infrarød sauna har mange fordele

Undersøgelser i mere end 40 kliniske studier har vist, at der er mange positive helbredsmæssige effekter ved at bruge sauna regelmæssigt. Varmebehandlingen hjælper med at:

 • afslappe musklerne

 • detoxe kroppen

 • øge blodcirkulationen

 • forbrænde kalorier

 • forbedre immunforsvaret

 • forny huden

 • restituere hurtigt efter sport

 • genopbygge led og muskler

Infrarød sauna
Infrarød sauna

Del din oplevelse med en anden

Der plads til to personer i alle vores saunaer, så har du lyst til at dele saunaoplevelsen med din kæreste eller veninde, kan du sagtens gøre det. Så bestiller du bare INFRARØD SAUNA FOR 2.

..og skulle du have mod på endnu mere koncentreret pause og restitution, er der mulighed for at kombinere saunaen med recovery boots og floating therapy i vores 3 timers wellness-pakke: DEN STORE PAUSE. Wellness-pakken er også den perfekte gaveidé, til parret der har prøvet de fleste andre ting.

Stadig i tvivl om den infrarøde behandling er noget for dig? Her er 3 gode argumenter:

 • Har du billeder på nethinden af 25 nøgne tyskere i en lille sauna på et kursted i Neumünster? Bare rolig. Du har saunaen helt for dig selv.

 • Føler du ikke, at du kan trække vejret i en sauna? I en infrarød sauna er der en anden form for varme. Den kommer fra infrarøde paneler, som sender elektromagnetiske bølger, der skaber vibrationer og varme i kroppen. Temperaturen er væsentligt lavere end den traditionelle sauna, og luften er tør og behagelig.

 • Har du for travlt til at nå at komme af sted i hverdagen? Pause Recovery Studio har åbent til kl. 22, så du kan gå i sauna, når du har fri fra arbejde og alle de huslige pligter er klaret. Badet klarer du hjemme, så det tager kun 45 minutter at tanke op på energi og komme ned i gear.

Infrared sauna. A very pleasant experience that also has improved my cold after several times of attendance. I can strongly recommend those who are frequently catching a cold or a flue. Apart from that it is a Perfect location in the center and opening hours are very convenient for the fulltime..

Bulka

Fra Tripadvisor

En dejlig og afslappende oplevelse! Jeg var i infrarød sauna for første gang, og bestemt ikke den sidste. Saunaen var utrolig behagelig og varmen var perfekt. Vil helt klart anbefale!

Sofie Trolle Omarsson

Fra Google

Vi var i infrarød sauna og float. Meget lækre omgivelser, super modtagelse og vejledning. Infrarød var fantastisk for en dårlig ryg som min og floating var meget afslappende, når man lige havde vænnet sig til at flyde rundt. En virkelig god oplevelse der kan anbefales!

Carsten F

Fra Tripadvisor

anbefaler

Vi prøvede den helt nye infrarøde sauna. Dejlig afslappende oplevelse. Man sveder noget mindre end i en normal sauna, da varmen kommer mere indefra. Kan helt sikkert anbefales. Næste gang skal vi helt sikkert prøve den anbefalede vægtløse tilstand man opnår i floating.

Jens Bisbo

Fra Facebook

– bliv medlem og få flere fordele

Hvis du bliver du helt vild med infrarød sauna i pause recovery studio efter dit introduktionstilbud, har vi et ekstra godt tilbud til dig. Du kan nemlig blive medlem af klubben for folk, der elsker hverdagsretreats og få flere fordele. Når du melder dig ind, får du:

 • 1 gratis behandling i Infrarød sauna hver måned

 • 25% rabat på alle andre behandlinger

 • VIP-events

 • Medlemskab koster 195 kroner om måneden

Du kan ligeledes købe medlemsskab til flotation therapy. Dit medlemsskab er personligt, og løber indtil du opsiger det.

Gør aktiv restitution til en del af din hverdag.

Tilmeld nyhedsbrevet

Du modtager særlige tilbud og nyheder, men vi skriver kun når det er vigtigt for dig

….og du altid kan framelde dig.

Hver måned trækker vi lod om 5 recovery boots-sessioner!

pause recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 10.00–22.00
tir: 10.00–22.00
ons: 10.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her