Wellness gavekort

Er du på udkig efter den perfekte gave til ham eller hende, der ikke mangler noget? Eller til personen, der fortjener at blive forkælet lidt ekstra? Så er en oplevelsesgave i form af et gavekort til spa og wellness en oplagt gaveidé.

Der er grænser for, hvor mange materielle ting et menneske behøver, men oplevelser og minder kan man aldrig få for mange af. Er du enig i den betragtning, så giv din kære en oplevelse i gave, som han eller hun sent vil glemme. Hos pause recovery studio tilbyder vi gavekort til wellness i flere prisklasser, så vi har også et wellness gavekort, der matcher dit gavebudget.

Gavekort til oplevelser hører til blandt de mest populære gaver til ham, hende og parret

Oplevelsesgaver står ofte højt på danskernes ønskelister – og med god grund. Oplevelser skaber minder, og oplevelser er med til at styrke relationer.

Vil du også gerne give din kære en oplevelse, som han eller hun sent vil glemme, så giv ham eller hende et gavekort til spa og wellness. En sådan oplevelsesgave kan være en glimrende gaveidé, hvad end du leder efter en gave til de kommende forældre, til din bedste veninde i forbindelse med hendes fødselsdag eller en årsdagsgave til din kæreste.

Giv wellness i gave med et wellness gavekort til pause recovery studio i Århus

Mennesker er forskellige, men de fleste kan blive enige om, at en dag med spa og wellness er noget af det skønneste i verden. De færreste prioriterer desværre at forkæle sig selv, hvilket er en skam, da spa og wellness kan være en fantastisk kilde til mere energi, overskud og velvære. Vil du gerne glæde din bedre halvdel eller en anden person, du holder af med en god gave, der netop kan give mere energi, overskud og velvære, så er et wellness gavekort et oplagt bud. Du kan være helt sikker på, at gaven vil vække stor glæde.

Vores gavekort er gyldige i 2 år, så modtageren har god tid til at bruge gaven.

Vi tilbyder gavekort til alle vores behandlinger og wellnesspakker

Hos pause recovery studio tilbyder vi gavekort til alle vores behandlinger og wellnesspakker. Du kan med andre ord købe gavekort til både floating, infrarød sauna og boots for 1 eller 2 personer. Hvis du ønsker at købe den ultimative oplevelsesgave, så skal du købe et gavekort til en wellnesspakke. Vi tilbyder både små og store wellnesspakker.

Du kan også købe et spa og wellness gavekort på et valgfrit beløb

Vil du gerne give ham eller hende et wellness gavekort i forbindelse med jul, fødselsdag, jubilæum, bryllup eller noget helt femte, men har du svært ved at vælge? Så har vi løsningen til dig; giv et gavekort på et valgfrit beløb (mellem 300 og 5.000 kr.), så modtageren selv kan bestemme, hvad gavekortet skal bruges på.

Gavekort til oplevelser er også den perfekte firmagave

Ønsker du som arbejdsgiver at forkæle dine ansatte lidt ekstra og på den måde udtrykke din store taknemmelighed for deres hårde arbejde? Så vil en oplevelsesgave være en god gaveidé. Et wellness gavekort hører til blandt de få gaveidéer, der hitter hos både mænd og kvinder i en bred aldersgruppe, og dermed slipper du for at skuffe nogen, hvis du giver alle medarbejderne et sådant gavekort.

pause recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her