Dags spa

Dags spa kan være lige dét, du har behov for, hvis du, ligesom mange andre danskere, har en travl og stresset hverdag, hvor der er mange bolde i luften. Glem alt om tid og sted for en stund, og nyd nogle skønne timer i afslapningens tegn.

En wellness dag, med alt hvad det indebærer af ro, velvære og selvforkælelse, kan give dig overskuddet og energien tilbage, så du kan være den bedste udgave af dig selv. Du kan nyde oplevelsen alene eller dele den med en person, du holder af – det er helt op til dig.

Dags spa er den ultimative luksus for krop og sjæl

Er din hverdag også spækket med møder, arbejdsopgaver, huslige pligter og diverse arrangementer? Og kan travlheden mærkes på dit overskud, energiniveau og humør? Så skal du prioritere at gøre noget godt for dig selv.

Dags spa er et godt bud på en aktivitet, der vil give dig et tiltrængt afbræk fra hverdagen. Du får ladet batterierne op og er atter klar til at tage hele verden med storm.

Dags spa er pr. definition en dag med spa på programmet, men om du vil tilbringe dagen med sauna, floating og / eller boots er helt op til dig. Vi tilbyder alle tre dele. Du kan forkæle din krop og sjæl på mange forskellige måder, men en wellness dag er bare next level, når det kommer til luksus og selvforkælelse. Snyd derfor ikke dig selv for denne oplevelse.

Dags spa for to – tag din kæreste, veninde, søster eller kollega med under armen

De bedste oplevelser og minder er dem, vi skaber sammen. Er du enig i den betragtning, så skal du prøve dags spa for to. Invitér f.eks. din kæreste, veninde, kollega eller søster med, og nyd en dag, der byder på maksimal afslapning og godt selskab.

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid og overskud til at pleje sine relationer. Måske kan du slet ikke huske, hvornår du sidst har været på date med din kæreste eller har mødtes med din bedste veninde? I givet fald er det på tide, at I får hevet en dag ud af kalenderen, hvor I kan pleje jeres relation og få et nyt minde.

Dags spa kan være romantisk, men det behøver det ikke at være, hvorfor der vil være rig mulighed for at invitere venner, kollegaer og familiemedlemmer med på en skøn wellness dag.

Du kan også nyde en afslappende stund i dit eget selskab

Trænger du til lidt selvforkælelse? Og er du god til at nyde dit eget selskab?

Så tag alene afsted til dags spa. Hos pause recovery studio byder vi velkommen til både enlige, par og alle andre, der vil nyde en skøn stund i vores wellness center og recovery center.

Ved at tage alene afsted kan du fokusere hundrede procent på dig selv og dine behov. Træd ind i vores rolige omgivelser, luk øjnene og glem alt om hverdagens stress og jag for en stund.

Skræddersy din wellness dag efter egne behov og præferencer

Der findes ikke én fast definition på den perfekte wellness dag. Det afhænger helt og aldeles af personlige behov og præferencer. Mærk derfor efter, hvad du har brug for, og hvad du har lyst til.

Vi tilbyder følgende:

  • Floating: Floating therapy – eller på dansk flydeterapi – er en helt særlig form for terapi, hvor du flyder i en tank, der er fyldt med klart og rent vand. Vandet er blandet med epsom-salt, og netop indholdet af salt holder dig flydende og får dig til at slappe helt af i kroppen. Flydeterapi kan give dig fornyet energi, skærpet koncentration m.v.
  • Sauna: pause recovery studio byder også på infrarød sauna, der bl.a. kan være med til at detoxe kroppen, forbedre immunforsvaret, forny huden og meget mere. Foruden de mange helbredsmæssige effekter, så er det bare behageligt og afslappende at sidde i en varm sauna.
  • Boots: En tredje mulighed er effektiv kompressionsbehandling ved brug af boots. Boots er bl.a. en effektiv behandlingsform for dig, der vil restituere hurtigere efter træning, for dig, der døjer med nedsat blodcirkulation i kar og muskler m.v. Boots bliver i stor stil brugt af aktive og seriøse sportsudøvere, men kan også bruges af andre.

Vi tilbyder wellness dagsophold til fair priser

Det behøver ikke at være en dyr fornøjelse at forkæle sig selv og sin kære. Hos pause recovery studio byder vi på wellness dagsophold til priser, hvor alle kan være med. Du kan finde vores aktuelle prisliste på vores hjemmeside. Prisen afhænger bl.a. af, om du kommer alene eller med en partner, hvor mange timer opholdet skal vare m.v.

Vi gør opmærksom på, at vi også tilbyder at planlægge polterabender, venindeture og andre arrangementer. Kontakt os blot pr. telefon eller mail for et personligt tilbud.

Dags spa i hjertet af Aarhus

Er du bosat i Aarhus eller omegn? Så har du mulighed for at besøge et velindrettet wellness center og recovery studio nær din bopæl.

Vi – pause recovery studio – har base på Frederiks Plads 28 i 8000 Aarhus. Vores studio ligger få minutters gang fra både hovedbanegården og rutebilstationen, hvilket gør det nemt at komme hertil med offentlig transport. Der er også rig mulighed for at finde parkering i nærheden, hvis du er kørende.

Er du bosat uden for Aarhus, så tør vi godt at love, at den lidt længere køretur er det hele værd.

Vi byder på fantastiske spaoplevelser alle ugens dage

Er du glad for konceptet dags spa? Og trænger du atter til at forkæle dig selv lidt? Så kan du glæde dig over, at vi holder åbent alle ugens dage. Om du derfor ønsker en fantastisk wellness dag på en mandag, onsdag, søndag eller en hvilken som helst anden dag, så kan du svinge forbi pause recovery studio. Du finder vores aktuelle åbningstider nederst på vores hjemmeside.

Book tid til et wellness dagsophold med få klik

Har du fundet et hul i din kalender? Og skal dagen byde på en dejlig spaoplevelse? Så kan du booke et wellness dagsophold på vores hjemmeside med få klik.

Du skal blot vælge ydelse, angive dato og tidspunkt og indtaste dine kontaktoplysninger. Det tager kun et par minutter.

Et wellness dagsophold er den perfekte gaveidé

Mangler du den perfekte gave til en person, som du holder af, hvad end anledningen er jubilæum, årsdag, fødselsdag eller noget helt fjerde, så er et wellness dagsophold et godt bud.

Oplevelser og minder er nogle af de få ting, man ikke kan få nok af, og dags spa er netop en af de oplevelser, som de fleste vil sætte pris på. Køb et gavekort til en oplevelse eller et gavekort på et valgfrit beløb til pause recovery studio på vores hjemmeside, hvis du vil forkæle ham eller hende med den ultimative oplevelsesgave.

pause recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her