Wellness for mænd

Wellness er for alle – også mænd.

Som mand ønsker du, nøjagtigt ligesom kvinder, at passe godt på dig selv og din krop. Du ønsker endvidere at være den bedste udgave af dig selv, og det kræver selvsagt energi og overskud. Det kan være svært at tanke energi i en travl hverdag, men med wellness kan du få det afbræk fra hverdagen, som du længes efter.

Mænd har også brug for wellness og selvforkælelse

En rigtig mand er en mand, der prioriterer sin mentale og fysiske sundhed højt. Mærk derfor efter, og tag en pause, når dit hoved og din krop har brug for det.

Du kan måske nikke genkendende til, at hverdagen til tider kan være hård og stressende. Der skal jo både være tid til at hente og aflevere børn, arbejde, købe ind, betale regninger og meget mere. Selvom din kalender er godt fyldt op, så husk at afsætte tid til wellness og selvforkælelse. Så kan hovedet og kroppen få maksimal ro for en stund, hvilket kan være tiltrængt.

Vi tilbyder wellness til mænd hos pause recovery studio

Hos pause recovery studio tilbyder vi wellness for mænd i hjertet af Århus. Kom derfor endelig forbi alene eller sammen med en god ven, kollega eller måske din bror.

Vi har åbent alle ugens dage indtil kl. 22, så der skulle være gode muligheder for at finde et hul i kalenderen, hvor du kan komme forbi til en skøn wellnessoplevelse. Vi tilbyder både floating therapy, recovery boots og infrarød sauna.

Forkæl manden i dit liv med en wellnessoplevelse

Leder du efter gode idéer til forkælelse til ham? Så kan vi hjælpe.

Du kan udtrykke din kærlighed til manden i dit liv på mange forskellige måder. Det kan du f.eks. gøre ved at give ham en wellnessoplevelse i gave. Vi tilbyder gavekort til alle vores behandlinger og produkter.

pause recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her