• Wellness i Aarhus

    Forkæl dig selv efter en lang dag på jobbet, og få ny energi med en af vores populære spa og wellness pakker. Vi glæder os til at tage imod dig i vores wellness oase i hjertet af Aarhus.

    Priser for wellness

Wellnessoplevelser i pause recovery studio

Er du på udkig efter spa og wellness oplevelse i Århus, kurophold eller bare et par timers total selvforkælelse?

Så er pause recovery studio stedet for dig. I vores wellness oase i hjertet af Aarhus finder du ro, gæstfrihed og afslapning, der giver dig mulighed for at få et ekstra skud velvære i en travl hverdag. Spa og wellness er godt for både krop og sjæl.

Video med wellness (varighed 38 sek)

Ultimativ forkælelse med spa og wellness

Vi byder på en anderledes wellnessoplevelse, du ikke finder andre steder i Danmark og vores lækre wellnesspakker er designet til at give dig den ultimative forkælelse.

Spa- og wellnesspakker

Se priser for wellness i Aarhus

Spa & wellness – stor pause

3 timers wellness med infrarød sauna, recovery boots, floating + sunde snacks og læskedrik

Par 995 kr | Køb her | Gavekort |

Single 695 kr | Køb her | Gavekort |

par float Århus

Spa & wellness – pause

2 timers wellness med infrarød sauna, recovery boots, floating + sunde snacks og læskedrik

Par 895 kr | Køb her | Gavekort |

Single 595 kr | Køb her | Gavekort |

spa og wellness i pause recovery studio

Spa & wellness – Eksklusiv

Venindetur, polterabend, afdelingsarrangement eller hygge med mødregruppen. Vi kan sammensætte et eksklusivt program, der passer til jer.

Skriv eller ring for info!

Skriv til os på mail@pausestudio.dk eller ring 8118 6400, så hjælper vi dig med at booke wellnesspakken i kalenderen.

Vores pakker med wellness

Du har mulighed for at nyde pause-pakken, der varer ca. to timer, eller den store pause-pakke, der byder på hele 3 timers lækker wellness. Vil du dele oplevelsen med en, du holder af, er der naturligvis alle muligheder for det.

Prøv eksempelvis den store pause for to, som er en særlig wellness-pakke med floating, infrarød sauna, og recovery boots for to personer. 3 timers intensiv afslapning og forkælelse, der gør en forskel.

De fleste foretrækker, at starte i den infrarød sauna, fortsætte i recovery boots, for til sidst at slutte af med vores unikke og populære floating terapi, hvor vi som de eneste i Danmark tilbyder parfloating.  Hvordan du ønsker at rækkefølgen af din behandling skal være, er helt op til dig og kan kombineres, så det passer til dine ønsker for en dag med selvforkælelse og velvære.

Wellness i hjertet af Aarhus

Du finder vores wellness oase kun et stenkast fra Bruuns Galleri og tæt på hoteller som Comwell Aarhus, Wake-Up Aarhus, Hotel Oasia, Hotel Ritz og Hotel Royal, hvilket giver dig mulighed for at udbygge din storbyferie i Aarhus, til en wellness ferie i Smilets By. 

Vores dejlige wellnesscenter i Aarhus har præcis den ro, gæstfrihed og atmosfære, du har brug for, når du vil koble af fra en travl hverdag eller blot fordi du har fortjent lidt ekstra forkælelse. Vi står altid klar til at tage imod dig i vores flotte lokaler på Frederiks Plads i Aarhus.

2 timers wellness og forkælelse

Kender du en særlig person, der trænger til afslapning og fornyet energi? Vi har sammensat en wellnessoplevelse, der passer til de fleste.

To timers wellness, der starter med 30 minutters behagelig varme i den infrarøde sauna. Herefter får du 20 minuttter med effektiv massage i recovery boots – sammen med sunde snacks og læskedrik. Til sidst er der dømt ro og fordybelse med hele 45 minutters floating terapi i vores fantastiske floating tanke.

wellness oplevelse aarhus

Skal de 2 timers wellness deles med en, du holder af, bestiller du blot wellnesspakken for 2 personer.

3 timers intensiv afslapning og wellness

Den store pause wellnesspakke giver dig den afslappende oplevelse, du trænger til. Du bliver gennemvarmet i infrarød sauna, oplever et behageligt flow i kroppen med de effektive massage boots, sætter fut i den mentale restitution i floating kabinen, og vækkes tilbage til virkeligheden med sunde snacks og forfriskende kombucha læskedrik.

Wellness – gavekort til ham eller hende, der trænger til en pause

Overrask ham, hende eller parret med et gavekort til en lækker spa og wellness oplevelse i Århus.

2 eller 3 timers afslapning med selvforkælelse, ro og velvære, der leder tankerne hen på wellnessoplevelser i Østen. Perfekt til ham eller hende, der har en travl og stresset hverdag. Lad os give dem energien tilbage med en af vores populære wellnesspakker.

Når du bestiller gavekortet online, modtager du en mail med gavekortet, indeholdende koden til wellness-pakken. Vil du gerne give et fysisk gavekort, er du velkommen til at komme forbi pause recovery studio i Aarhus, hvor vi personligt udsteder gavekortet.

Er du ude i sidste øjeblik?

Bare rolig. Du kan købe et gavekort til pause recovery studio her og selv printe det ud derhjemme. Nemt og bekvemt.

Når du har købt Wellness-pakken, modtager du en mail med koden, du skal bruge til booking. Du booker ved at kontakte os på telefon eller mail.

Ring til os på 8118 6400 eller skriv en mail, hvis vi skal hjælpe dig med at booke en tid.

billig wellness aarhus
wellness jylland
bedste wellness aarhus
wellness par aarhus
wellness gavekort aarhus

Se anmeldelser af vores wellness tilbud

Min kæreste og jeg havde en rigtig god oplevelse hos pause recovery studio. Det var første gang vi skulle prøve floating. Vi fik en varm velkomst af en rigtig venlig kvinde, der gav grundig vejledning til floating kabinen. Stedet har en hjemmelig følelse. Rigtig flotte og rene omgivelser og grønne planter. Eksklusivt sted. Det bliver til en fast vane at besøge Pause Recovery studio. Floating er dejligt afslappende.

Nanna Jensen

Fra Google

anbefaler

Tak for en dejlig eftermiddag. 3 timers ren afslapning og service i topklasse. Utrolig dejlig modtagelse. Ikke sidste gang vi bruger en eftermiddag hos jer. Kan varmt anbefales.

Lotte Groes

Fra Facebook

Have visited a few times and always received a high level of service from Signe.
She is always making sure that you are comfortable and will explain what the different products does. The facilities are nice, clean, bright and modern. It has very Scandinavian feel. All in all, will highly recommend the place if you are the lookout for a place to relax.

Michael

From Tripadvisor

anbefaler

Jeg har haft en super god oplevelse. Jeg og min veninde blev forkælet fra vi trådte ind til vi gik igen 3 1/2 time senere. Alt er så nyt, rent, pænt og kg hyggeligt. Jeg kommer gerne igen.

Henriette Witt

Fra Facebook

Tilmeld nyhedsbrevet

Du modtager særlige tilbud og nyheder, men vi skriver kun når det er vigtigt for dig

….og du altid kan framelde dig.

Hver måned trækker vi lod om 5 recovery boots-sessioner!

pause recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 10.00–22.00
tir: 10.00–22.00
ons: 10.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her