• Wellness i Aarhus

  Forkæl dig selv efter en lang dag på jobbet, og få ny energi med en af vores populære spa og wellness pakker. Vi glæder os til at tage imod dig i vores wellness oase i hjertet af Aarhus.

  Priser for wellness

Wellnessoplevelser i pause recovery studio

Er du på udkig efter spa og wellness oplevelse i Århus, kurophold eller bare et par timers total selvforkælelse?

Så er pause recovery studio stedet for dig. I vores wellness oase i hjertet af Aarhus finder du ro, gæstfrihed og afslapning, der giver dig mulighed for at få et ekstra skud velvære i en travl hverdag. Spa og wellness er godt for både krop og sjæl.

Video med wellness (varighed 38 sek)

Ultimativ forkælelse med spa og wellness

Vi byder på en anderledes wellnessoplevelse, du ikke finder andre steder i Danmark og vores lækre wellnesspakker er designet til at give dig den ultimative forkælelse.

Spa og wellness i Århus alle ugens dage

Trænger dit hoved og din krop til en velfortjent pause fra den hektiske hverdag? Så er spa og wellness lige dét, du har brug for.

Uanset ugedag kan du komme forbi pause recovery studio i Århus og koble helt af med floating therapy, recovery boots og infrarød sauna. Vi holder nemlig åbent alle ugens syv dage, og vi lukker først kl. 22 alle dage. Der er dermed rig mulighed for at nå alle dagens opgaver, inden du slutter dagen af med at nyde nogle timer hos os i selvforkælelsens tegn. Nederst på vores hjemmeside kan du finde vores aktuelle åbningstider.

Spa i Århus til konkurrencedygtige priser

Hos pause recovery studio byder vi på spa og wellness til yderst konkurrencedygtige priser. Vi mener ikke, at det skal være dyrt at få en skøn spa- og wellnessoplevelse, hvilket priserne på vores enkeltsessioner såvel som wellnesspakker afspejler.

Vær opmærksom på, at du også kan købe vores klippekort og dermed spare mange penge på spa og wellness i Århus. Vi sælger klippekort til både floating, infrarød sauna og boots.

Book tid til spa og wellness i Smilets By på vores hjemmeside

Århus er kendt som Smilets By, og med et besøg hos pause recovery studio bliver der kun endnu mere at smile af. Vi sørger nemlig for, at du får en fantastisk spa- og wellnessoplevelse, hver gang du besøger os.

Vil du gerne booke tid til spa og wellness, så kan du gøre det på vores hjemmeside. Det sker via vores simple og brugervenlige bookingsystem. Du kan også booke tider telefonisk.

Spa- og wellnesspakker

Se priser for wellness i Aarhus

Spa & wellness – stor pause

3 timers wellness med infrarød sauna, recovery boots, floating + sunde snacks og læskedrik

Par 1.195 kr | Køb her | Gavekort |

Single 695 kr | Køb her | Gavekort |

Wellnesspakken varer i alt ca. 3 timer og byder på:

 • 45 minutters infrarød sauna i privat sauna
 • 30 minutters recovery boots i afskærmet område af lounge
 • 45 minutters floating therapy i privat rum i Float Cabin (par) / Float Pod (single)
 • Servering af sunde snacks og læskedrik
 • Badekåbe, håndklæder, badetøfler, shampoo, ørepropper mv.
Floating i Aarhus

Spa & wellness – stor pause+

3 timers wellness med infrarød sauna, recovery boots, floating i hver sin float tank + sunde snacks og læskedrik

Par 1.395 kr | Køb her | Gavekort |

Wellnesspakken varer i alt ca. 3 timer og byder på:

 • 45 minutters infrarød sauna i privat sauna
 • 30 minutters recovery boots i afskærmet område af lounge
 • 2 x 45 minutters floating for 1 i private rum i Float Cabin og Float Pod (I får hver sin float tank!)
 • Servering af sunde snacks og læskedrik
 • Badekåbe, håndklæder, badetøfler, shampoo, ørepropper mv.
priser parfloating Aarhus

Spa & wellness – privat pause

2:15 timers wellness med infrarød sauna og floating + sunde snacks og læskedrik. Foregår kun i private rum.

Par 1.095 kr | Køb her | Gavekort |

Single 645 kr | Køb her | Gavekort |

Wellnesspakken varer i alt ca. 2:15 timer og byder på:

 • 45 minutters infrarød sauna i privat rum
 • 45 minutters floating therapy i privat rum i Float Cabin (par) / Float Pod (single)
 • Servering af sunde snacks og læskedrik
 • Badekåbe, håndklæder, badetøfler, shampoo, ørepropper mv.
priser parfloating Aarhus

Spa & wellness – den lille pause

2 timers wellness med recovery boots og floating + sunde snacks og læskedrik. Anbefales hvis du er gravid eller ammende.

Par 895 kr | Køb her | Gavekort |

Single 545 kr | Køb her | Gavekort |

Wellnesspakken varer i alt ca. 2 timer og byder på:

 • 45 minutters recovery boots i afskærmet område af lounge
 • 45 minutters floating therapy i privat rum i Float Cabin (par) / Float Pod (single)
 • Servering af sunde snacks og læskedrik
 • Badekåbe, håndklæder, badetøfler, shampoo, ørepropper mv.
spa og wellness i pause recovery studio

Spa & wellness – Eksklusiv

Venindetur, polterabend, afdelingsarrangement eller hygge med mødregruppen. Vi kan sammensætte et eksklusivt program, der passer til jer.

Skriv eller ring for info!

Skriv til os på mail@pausestudio.dk eller ring 8118 6400, så hjælper vi dig med at booke wellnesspakken i kalenderen.

Vores pakker med wellness

Du har mulighed for at nyde pause-pakken, der varer ca. to timer, eller den store pause-pakke, der byder på hele 3 timers lækker wellness. Vil du dele oplevelsen med en, du holder af, er der naturligvis alle muligheder for det.

Prøv eksempelvis den store pause for to, som er en særlig wellness-pakke med floating, infrarød sauna, og recovery boots for to personer. 3 timers intensiv afslapning og forkælelse, der gør en forskel.

De fleste foretrækker, at starte i den infrarød sauna, fortsætte i recovery boots, for til sidst at slutte af med vores unikke og populære floating terapi, hvor vi som de eneste i Danmark tilbyder parfloating.  Hvordan du ønsker at rækkefølgen af din behandling skal være, er helt op til dig og kan kombineres, så det passer til dine ønsker for en dag med selvforkælelse og velvære.

Spa Aarhus

Wellness i hjertet af Aarhus

Du finder vores wellness oase kun et stenkast fra Bruuns Galleri og tæt på hoteller som Comwell Aarhus, Wake-Up Aarhus, Hotel Oasia, Hotel Ritz og Hotel Royal, hvilket giver dig mulighed for at udbygge din storbyferie i Aarhus, til en wellness ferie i Smilets By. 

Vores dejlige wellnesscenter i Aarhus har præcis den ro, gæstfrihed og atmosfære, du har brug for, når du vil koble af fra en travl hverdag eller blot fordi du har fortjent lidt ekstra forkælelse. Vi står altid klar til at tage imod dig i vores flotte lokaler på Frederiks Plads i Aarhus.

3 timers intensiv afslapning og wellness

Den store pause wellnesspakke giver dig den afslappende oplevelse, du trænger til. Du bliver gennemvarmet i infrarød sauna, oplever et behageligt flow i kroppen med de effektive massage boots, sætter fut i den mentale restitution i floating kabinen, og vækkes tilbage til virkeligheden med sunde snacks og forfriskende kombucha læskedrik.

wellness og forkælelse

Kender du en særlig person, der trænger til afslapning og fornyet energi? Vi har sammensat wellnessoplevelser, der passer til de fleste. Husk at alle wellnesspakkerne inkluderer håndklæder, badekåber, badetøfler, sunde snacks og læskedrik.

Hvis I kommer som par, har I mulighed for at afslutte 3 timers lækker wellness i hver jeres float tank i stedet for at dele den store kabine. I skal blot vælge produktet Spa og Wellness – Den store pause+. Men vi har også andre muligheder. Foretrækker du kun at din wellness skal foregå i helt private rum, skal du prøve Spa og Wellness – Privat pause. En privat pause indeholder infrarød sauna og floating therapi og varer i ca. 2:30 timer.

Er den behagelige varme i infrarød sauna ikke lige noget for dig, eller er du gravid eller ammende, kan du vælge Spa og Wellness – Den lille pause. Den lille pause varer i ca. 2:15 timer, og byder på behagelig benmassage med boots og floating therapy.

wellness oplevelse aarhus

Skal din wellness deles med en, du holder af, bestiller du blot wellnesspakken for 2 personer.

Wellness – gavekort til ham eller hende, der trænger til en pause

Overrask ham, hende eller parret med et gavekort til en lækker spa og wellness oplevelse i Århus.

2 eller 3 timers afslapning med selvforkælelse, ro og velvære, der leder tankerne hen på wellnessoplevelser i Østen. Perfekt til ham eller hende, der har en travl og stresset hverdag. Lad os give dem energien tilbage med en af vores populære wellnesspakker.

Når du bestiller gavekortet online, modtager du en mail med gavekortet, indeholdende koden til wellness-pakken. Vil du gerne give et fysisk gavekort, er du velkommen til at komme forbi pause recovery studio i Aarhus, hvor vi personligt udsteder gavekortet.

Er du ude i sidste øjeblik?

Bare rolig. Du kan købe et gavekort til pause recovery studio her og selv printe det ud derhjemme. Nemt og bekvemt.

Når du har købt Wellness-pakken, modtager du en mail med koden, du skal bruge til booking. Du booker ved at kontakte os på telefon eller mail.

Ring til os på 8118 6400 eller skriv en mail, hvis vi skal hjælpe dig med at booke en tid.

billig wellness aarhus
wellness jylland
bedste wellness aarhus
wellness par aarhus
wellness gavekort aarhus

Se anmeldelser af vores wellness tilbud

Anmeldelse Pause Recovery Studio

Min kæreste og jeg havde en rigtig god oplevelse hos pause recovery studio. Det var første gang vi skulle prøve floating. Vi fik en varm velkomst af en rigtig venlig kvinde, der gav grundig vejledning til floating kabinen. Stedet har en hjemmelig følelse. Rigtig flotte og rene omgivelser og grønne planter. Eksklusivt sted. Det bliver til en fast vane at besøge Pause Recovery studio. Floating er dejligt afslappende.

Nanna Jensen

Fra Google

anbefaling af Pause Recovery Studio anbefaler

Tak for en dejlig eftermiddag. 3 timers ren afslapning og service i topklasse. Utrolig dejlig modtagelse. Ikke sidste gang vi bruger en eftermiddag hos jer. Kan varmt anbefales.

Lotte Groes

Fra Facebook

Anmeldelse Pause Recovery Studio

Have visited a few times and always received a high level of service from Signe.
She is always making sure that you are comfortable and will explain what the different products does. The facilities are nice, clean, bright and modern. It has very Scandinavian feel. All in all, will highly recommend the place if you are the lookout for a place to relax.

Michael

From Tripadvisor

anbefaling af Pause Recovery Studio anbefaler

Jeg har haft en super god oplevelse. Jeg og min veninde blev forkælet fra vi trådte ind til vi gik igen 3 1/2 time senere. Alt er så nyt, rent, pænt og kg hyggeligt. Jeg kommer gerne igen.

Henriette Witt

Fra Facebook

Tilmeld nyhedsbrevet

Du modtager særlige tilbud og nyheder, men vi skriver kun når det er vigtigt for dig

….og du altid kan framelde dig.

pause recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her