Afstresning

Vi danskere har mere travlt end nogensinde før, og stress er af selvsamme grund blevet en udbredt folkesygdom. Hver fjerde dansker føler sig mere stresset end tidligere, og det er blot med til at understrege, at stress er et voksende problem i samfundet. Udviklingen har kun skabt et endnu større behov for afstresning.

Afstresning er noget, der vil gavne alle, der føler sig stresset og presset i et eller andet omfang. Uden afstresning kan stressproblemer vokse sig større og blive invaliderende. Derfor er det vigtigt at lytte til sig selv og prioritere sin fysiske og mentale sundhed. Hos pause recovery studio tilbyder vi den bedste form for afstresning i form af spa og wellness.

Forebyg og afhjælp stress med spa og wellness

Der findes mange måder, hvorpå man kan forebygge og afhjælpe stress, men hvilken måde der er mest effektiv kan variere fra person til person. For nogle er det enormt effektivt at meditere, for andre er det effektivt at gå til psykolog, og for helt tredje er spa og wellness den mest effektive form for afstresning. Den ene mulighed udelukker dog ikke den anden.

Hos pause recovery studio har du rig mulighed for at afstresse med vores forskellige behandlinger. Hos os slapper du af i lækre og rolige omgivelser. Omgivelser, der vil få dig til at glemme alle hverdagens bekymringer og pres for en stund. Kom f.eks. ned i gear med floating therapy og / eller infrarød sauna.

Prøv floating therapy – effektivt til fysisk og mental restitution

Floating therapy hører til blandt vores mest populære behandlinger – og med god grund.

Ved floating therapy lægger du dig i en tank fyldt med veltempereret vand med et højt indhold af epsom-salt. Saltet i vandet gør det muligt for dig at flyde på vandet – deraf navnet floating therapy (flydeterapi). Efter kort tid vil du befinde dig i en vægtløs og afslappet tilstand, og du vil mærke, hvordan roen sænker sig over din krop. For en stund kan du glemme alt om hverdagens stress og pres og i stedet fokusere hundrede procent på at nyde øjeblikket. Dette er yderst effektivt til både fysisk og mental restitution – og er derfor en god form for afstresning.

Find tilbage til roen med infrarød sauna

Infrarød sauna har ligeledes en afstressende effekt, så har du svært ved at finde ro i dit hoved, så er det måske en infrarød behandling, du har behov for.

Saunaen varmes langsomt op til 45 grader, og den behagelige varme vil gavne både dit overskud og dit energiniveau. Du kan således forvente at træde ud af saunaen med fornyet energi.

Afstresning af krop og sind giver mere glæde og energi i hverdagen

Det er ikke sundt at leve i en konstant stresstilstand. De fleste mennesker kan klare at have travlt og føle sig stressede i kort tid ad gangen, men langvarig stress kan have alvorlige konsekvenser.

Pas derfor godt på dig selv og gør brug af nogle af de mange afstressende aktiviteter, der findes derude, eksempelvis floating therapy og infrarød sauna.

Ved at huske at afstresse vil du kunne opnå mere glæde og energi i hverdagen, til glæde for både dig selv og alle omkring dig. Rådfør dig desuden med din læge, hvis du har brug for faglige input til behandling af stress og angst.

pause recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her