Hurtig restitution

Som en fysisk aktiv person bør du prioritere din restitution lige så højt som din træning. Det er nemlig alfa og omega, at dine muskler og din krop får hvile efter træning. Restitution gør din krop stærkere og bringer dig tættere på dine træningsmål.

Der findes ikke én opskrift på hurtig restitution, men hos pause recovery studio har vi flere gode bud på, hvordan du kan restituere hurtigere og mere effektivt. Vi er nemlig dit lokale recovery studio og wellness center i Århus.

Besøg pause recovery studio og sæt gang i den fysiske og mentale restitution

Restitution handler om at give din krop hvile, så kroppen kan samle kræfter og genopbygges efter en hård træning.

Hvor længe du skal restituere afhænger bl.a. af træningens intensitet. Ved hård styrketræning har du f.eks. brug for at restituere i længere tid end ved hurtig gang. Ved de fleste former for træning og motion er det tilstrækkeligt at restituere i 12-72 timer.

Vil du gerne gøre noget aktivt for at forkorte restitutionstiden, så skal du lægge vej forbi pause recovery studio. Med vores tre behandlinger – bestående af floating therapy, recovery boots og infrarød sauna – kan du fremskynde den vigtige restitution. Behandlingerne er gode kilder til både fysisk og mental restitution.

Opnå hurtig restitution efter løb, cykling og triatlon med cryo og recovery boots

Dyrker du en form for sport eller motion, hvor du bruger dine ben meget, så kan en kompressionsbehandling med cryo eller recovery boots være effektiv. Ja, faktisk kan du med denne behandling skære restitutionstiden ned til 20 minutter.

Cryo og recovery boots bruges i høj grad af løbere, triatleter og cykelryttere, men fungerer også rigtig godt til restitution oven på en operation. Behandlingen kan også gøre en forskel for dig, der har trætte og / eller hævede ben efter en lang arbejdsdag, flyvetur m.v.

Infrarød sauna og floating therapy er også effektivt til at restituere muskler

Af andre gode metoder til at sikre en hurtig restitution kan der nævnes infrarød sauna og floating therapy. To behandlinger, som vi naturligvis også tilbyder hos pause recovery studio.

De infrarøde stråler i en infrarød sauna varmer din krop og dine muskler op, så de bliver mere afslappede. Lysbehandlingen har dog ikke blot en positiv indvirkning på den fysiske restitution, men også den mentale restitution.

Skriger din krop efter en pause og restitution? Så kan floating therapy også kunne gøre en mærkbar forskel. Når du ligger og flyder i det saltmættede vand, så vil du føle dig helt vægtløs, og du skal ikke bruge energi på andet end at trække vejret.

pause recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her