Dårlig blodcirkulation

Vores blodomløb – eller blodcirkulation – har stor betydning for vores sundhed og velvære. Af følgende grund skal du være opmærksom på de typiske symptomer på dårlig blodcirkulation. I denne guide vil vi komme omkring, hvilke årsager der er til dårlig blodcirkulation, hvilke symptomer du skal reagere på, og hvad du kan gøre for at opnå et bedre blodomløb.

Symptomer på dårligt blodomløb i ben

Flere ting kan indikere, at du lider af dårligt blodomløb i benene. Listen over mulige symptomer er lang og tæller bl.a. hævede ben og fødder samt kolde fødder. Der kan dog også være følgende symptomer på dårligt blodomløb i benene:

  • Nattekramper
  • Smertefulde ben
  • Blå fødder
  • Konstant udmattelse
  • Pletter på huden
  • .. og andre symptomer!

Fælles for alle symptomerne er, at de kan være smertefulde og ubehagelige samt være hæmmende i hverdagen. Heldigvis er der gode muligheder for at opnå et bedre blodomløb. Døjer du med nedsat blodcirkulation i muskler og kar, så har vi måske løsningen til dig hos pause recovery studio.

Hvad skyldes dårlig blodcirkulation i benene?

Dårlig blodcirkulation kan skyldes mange forskellige ting. Når du oplever dårligt blodomløb i benene, hænderne eller fødderne, så skyldes det typisk enten stress, diabetes, alderdom, en usund livsstil eller genetik. Der er dog også andre potentielle årsager, så svaret er ikke entydigt.

I nogle tilfælde er det muligt at opnå et bedre blodomløb ved at ændre sin livsstil, eksempelvis ved at dyrke mere motion eller ved at kvitte cigaretterne. I andre tilfælde, hvor den dårlige blodcirkulation ikke skyldes en dårlig livsstil, kræves der anden behandling for at forbedre tilstanden.

For at sikre en så effektiv behandling som muligt vil det være en fordel at finde den bagvedliggende årsag. Derfor opfordres du til at rådføre dig med din læge.

Opnå bedre blodomløb i benene med recovery eller cryo boots

Brug af recovery og cryo boots er ikke kun effektivt for de personer, der løber eller cykler meget. En kompressionsbehandling med recovery eller cryo boots vil også være yderst effektivt for personer, der lider af nedsat blodcirkulation i muskler og kar. Kompressionsbehandlingen øger nemlig blodcirkulationen og genopretter den naturlige forsyning af ilt og blod. Behandlingen har desuden vist at have en positiv virkning på uro og væske i benene.

Hos pause recovery studio kan du regelmæssigt komme forbi til en kompressionsbehandling og dermed gøre noget godt for din blodcirkulation. Recovery og cryo boots har i mange år været brugt til patienter med dårlig blodcirkulation med succes, så måske er det også løsningen for dig. For en endnu bedre virkning kan behandlingen evt. kombineres med infrarød sauna.

pause recovery studio

Frederiks Plads 28

8000 Aarhus, Danmark

+45 8118 6400

mail@pausestudio.dk

Åbningstider

man: 13.00–22.00
tir: 13.00–22.00
ons: 13.00–22.00
tor: 10.00–22.00
fre: 10.00–22.00
lør: 10.00–22.00
søn: 10.00–22.00

Find os her